Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘5 yıl daha kaybolmasın’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, mevcut belediye zihniyetinin Kırıkkale’yi 10 yıl geriye götürdüğünü söyledi. Kentin 5 yılının daha kaybolmaması gerektiğini belirten Eroğlu, bu konuda herkesin sandığa giderken bunu düşünmesi gerektiğini bildirdi.

‘HAKLARI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ’

11 yıldır mevcut belediyecilik anlayışının Kırıkkale’yi geriye götürdüğünü iddia eden Eroğlu, amaçlarının şehri yeniden geliştirmek olduğunu ifade etti. Büyüyen bir Kırıkkale için elini taşın altına her zaman koyacağını bildiren Eroğlu, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini belirterek, 30 Mart’ta Kırat bayrağını belediyeye asacaklarını iddia etti. Mevcut iktidarın belediyesinin işçilere maaş vermekten aciz olduğunu belirten Eroğlu, tüyü bitmemiş yetimlerin ve mağdur ailelerin haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti.

‘EKSİKLİKLER DAHA FAZLA’

Şehrin eksikliklerini artılarından fazla olduğunu, halkında bu durumu gördüğünü ifade eden Eroğlu, yerel seçimlerde Kırıkkaleli herkesin bu konuyu gözden geçirmesi gerektiğini bildirdi. Kendisinin hizmet anlayışını benimseyen, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yola çıkan aday olduğunu ifade eden Eroğlu, şehir için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu