Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

500 aileye bayramlık 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL MARKETTEN

Kırıkkale Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaları ile göz dolduran yardım kuruluşu Sosyal Konsey, Ramazan ayı boyunca yaptığı gıda yardımlarının yanında, Ramazan Bayramı için hazırlanan ayakkabı ve giyim eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

GİYSİ VE AYAKKABI YARDIMI

Sosyal Konsey ekipleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı, Sosyal Konseyde 500 aileye giysi ve ayakkabı yardımı yapıldığını söyledi. Ramazan ayı içerisinde giysi ihtiyacı olanlar ile çocuklar için tişört, etek, pantolon, gömlek gibi değişik marka ve yaş gurubuna göre yardım yapıldığını belirten Hilal Saygılı, çocukların giysi ve ayakkabı seçiminde de yardımcı oldu.

ELÇİLİK GÖREVİ YÜRÜTÜYOR

Sosyal konseyin veren el ile alan el arasında elçi vazifesini yerine getirdiğini söyleyen Hilal Saygılı “Vatandaşların konseyimize yaptıkları yardımlarından çok memnunuz. Bizlerde arada elçilik görevi yapıp önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri çok yönlü yardımlar yapıyoruz. Allah yardım yapan vatandaşlardan razı olsun. Yaklaşık 500 aileye giysi, çocuklarına tişört, etek, pantolon ve gömlek gibi çok değişik marka ve yaş gurubuna göre ayakkabı hediye edilecek. Tüm Kırıkkale’mize Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x