Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Genel Başkan Çelebi Erdoğan ile görüştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Ziyarette Cumhur İttifakına desteğini yenileyen Genel Başkan Çelebi, , yaklaşmakta olan seçimlerin sadece siyasi ve ideolojik temelde değil, gerçekçi ve akılcı bir zeminde değerlendirilmesi gerektiği söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşmede Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar çerçevesinde yaklaşmakta olan 24 Haziran seçimleri değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anavatan Partisi’nin koşulsuz olarak Cumhur İttifakı’nı destekleme kararından duyduğu memnuniyeti i ifade etti. Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, bulunduğumuz coğrafyada cereyan eden gelişmeler ve Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar değerlendirildiğinde, yaklaşmakta olan seçimlerin sadece siyasi ve ideolojik temelde değil, gerçekçi ve akılcı bir zeminde değerlendirilmesi gerektiğine işaret ederek tüm vatandaşlarımızı tercih yaparken bu yönde düşünmeye davet etti. Anavatan Partisi’nin Cumnhur İttifakı’nı desteklem kararının altında da böyle bir bilincin yattığını söyleyen Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın samimi misafirperverliğinden büyük memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x