Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

6 maganda yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın Projesi” kapsamında düğün magandalarını yakın takibe aldı. Düğünlerde görev yapan polisler toplam 6 kişiyi gözaltına aldı.

Proje çalışmaları sürüyor

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta sonu il ve ilçelerde yapılan düğünler takibe alındı. “Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın” projesi ile sık sık saha çalışması yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğünlerde maganda operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar neticesinde, Merkez Selim Özer Mahallesi 1349 Sokak’ta A.K. isimli şahsı bir adet kuru sıkı tabanca ile ateş ederken yakaladı.

Düğünler yakın takipte

Ayrıca yine operasyonlar kapsamında; Yuva Mahallesi 2465. Sokak üzerinde yapılan düğün merasiminde, kuru sıkı tabir edilen tabanca ile havaya ateş eden Y.S. isimli şahıs ve kullandığı  kuru tabanca yakalandı. Etiler Mahallesi Karacaali Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan oto sürücüsü Y.Ş. isimli şahıs, üzerinde taşımış olduğu 1 adet kuru sıkı tabanca İle yakalandı.  Bağlarbaşı Mahallesi 788. Sokak Karatekin Sitesi Blok No:8 sayılı yer önünde M.K. isimli şahıs kullandığı 1 adet kuru sıkı tabanca ile yakalandı.

1 şahıs baretta ile yakalandı

Gündoğdu Mahallesi Malazgirt Bulvarı üzerinde yapılan düğün merasiminde, A.A. isimli şahıs üzerinde bulundurmuş olduğu 1  adet kuru sıkı tabanca ile yakalandı. Kaletepe Mahallesi Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı No:70 sayılı yerde A.C. isimli şahıs üzerinde taşımış olduğu 7,65 mm çaplı beretta marka tabanca ile yakalandı.

“Görevlilere yardımcı olunmalı”

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada düğün takipleri ve saha çalışmaları ile toplamda 5  kurusıkı tabanca, 1 adet 7.65 mm çaplı tabancanın ele geçirildiğini, üzerinde silah taşıyan ve silahla ateş eden 6 şahıs hakkında adli ve idari işlemler yapıldığı bildirildi. Açıklamada; “Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalara devam edilecektir. Vatandaşlarımızın düğünlerde, silahla havaya ateş etmek isteyenleri yapmamaları hususunda uyarmalarını ve biz güvenlik görevlilerine yardımcı olmalarını diliyoruz” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gurbetci
gurbetci
12 Eylül 2014 16:58

vaybe cok böyük işyapmışlar.. kurusıkı diyosunuz..adamalar istanbulun göbeyinde gercek silah sıkıyo kimse elinden alamıyooo.birdee iş yaptkk vay anasına ..cokk guldum. halimizee sayın seyirciler.

Başa dön tuşu