Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘7 HAZİRAN, HAK VE BATIL SEÇİMİDİR’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenimahalle Seçim Bürosu Açılışında Konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay;

‘7 HAZİRAN, HAK VE BATIL SEÇİMİDİR’

 

Ak Parti’de Gündoğdu Mahallesi seçim bürosunun açılışının ardından önceki gün de Yenimahalle’de seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ‘7 Haziran seçimi hak ve batıl seçimidir’ dedi.

 

AK PARTİ HİZMETLERİNİ HERKESE ANLATALIM

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, önceki gün seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra bugünde Yenimahalle’de seçim bürosunun açılışına katılarak mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti iL Başkanı Mürsel 7 Haziran seçimini önemine değinerek, ‘7 Haziran seçimi hak ve batıl seçimidir. Ak Parti hizmetlerinin ve istikrarın sürmesi için önemli bir seçimdir. İnanıyorum ki sizlerin vereceği oylar ve destekle bu hizmetler ve istikrar devam edecektir. Ak Parti’nin bu zamana kadar yaptığı hizmetleri ve 2002 öncesi Türkiye ile 2002 sonrası Türkiye’yi çocuklarımıza gençlerimize anlatalım’ dedi.

 

105 BİN OYA 15 BİN DAHA KOYACAĞIZ

Akçay’dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Bu seçimin önemini bizler kadar Kırıkkalelilerde iyi biliyor. Kırıkkale teyakkuzda bunun farkındayız. Kırıkkale istikrarın ve hizmetlerin devam etmesini istiyor. Biz sizlerden aldığımız destekle bundan sonra sevgi ve saygı çerçevesinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. 30 yıldır yapılamayanı yapıp Anayasayı 400 milletvekili ile değiştireceğiz. Ak Parti çok kritik bir eşikte bu eşiği sizlerden aldığımız destekle inşallah aşacağız ve ikinci yarı diye tabir ettiğimiz 7 Haziran seçimlerini başarıyla atlatıp Yeni Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız. 2011 seçiminde 105 bin oy alındı. Bize düşen buna 15 bin daha koymak ve hedefimiz olan 120 bine ulaşmak. Bunu birlikte başaracağız’ diye konuştu.

 

REFAHCA YAŞAYAN BİR ÜLKE OLDUK

Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan2ın dünya liderleri arasındaki saygınlığına işaret ederek, ‘Yurt dışına çıkanlar iyi bilir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünya liderleri arasındaki saygınlığı ve dik duruşu ile tüm dünyanın takdirini kazanıyor ve kazanmaya devam edecek. Ak Parti hizmetlerini anlatsak günler sürer. Ama şu iyi bilinmelidir ki geçmişte sağlıkta eğitimde yaşanan sıkıntılardan şimdi refah içinde yaşayan bir ülke haline geldik. Yeni yasama dönemine ne kadar güçlü gidersek bizlerde sizlerin daha refah içerisinde yaşamanız için çok çalışacağız’ dedi.

 

KIRIKKALE’YE HİZMET BORCUMUZ VAR

Son olarak söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise Kırıkkale halkının her zaman Ak Parti’ye destek verdiğini ve bu seçimde de desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, ‘Geçmişte seçimde Kırıkkale halkından 3-0 için oy istedik ve 3-0’ı çıkardık. Bu dönemde de yine 3-0 için oy istiyoruz ve 3 milletvekilini de meclise göndereceğiz. Ama bu sefer her seçimde olduğu gibi oyumuzu yükselterek gideceğiz ve Kırıkkale’nin gücünü göstereceğiz. Ak Parti’nin 2023 vizyonu var. Bu vizyonu gerçekleştirecek olan bu meydana toplanan gençlerimizdir. Ak parti hizmetleri bitmez, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kırıkkale’ye hizmet borcumuz var. Yeni dönemde bu borcumuzu ödeyeceğiz’ dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu