Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TMO RANDEVULU ALIMA AĞIRLIK VERECEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurlu Başkanı Harun Sümer, Kırıkkale TMO Müdürlüğüne ziyarette bulunarak 2015 hasat sezonu çalışmalarını yerinde gördü. Ziyarette bilgiler veren TMO Müdürü Muharrem Belen, bu sezon randevulu alımlarda ortalama günlün 1 milyon 500 bin KG alım yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Çalışmalar değerlendirildi

2015 hububat alım sezonu öncesi Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer beraberinde Tescil ve İstatistik Müdürü Berat Uludoğan ile birlikte Kırıkkale TMO’yu ziyaret etti. Ziyarette,TMO Müdürü Muharrem Belen,TMO Müdür Yardımcısı Mehmet Ekici, TMO Şube Yardımcısı Ahmet Aktaş, Başuzman Mustafa Yaner ile görüşen Sümer, TMO’nun çalışmaları hakkında bilgi alarak sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Verimli geçti

Nisan ayı yağışların oldukça verimli geçtiğinin altını çizen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, üreticilerin üst ilaçlamalarını tamamlandığını, sürecin çiftçiler açısından oldukça iyi ilerlediğine vurgu yaptı. Kırıkkale TMO Müdürü Muharrem Belen’de, bu sezonda da randevulu alımlara ağırlık vereceklerine dikkat çekerek, randevulu alımlarında ortalama günlük 1.500.000 Kg’ın hedeflendiğine işaret etti. Belen “Bölgemizde bitki gelişimi mükemmel şekilde ilerliyor. Hububatta kardeşleşme üst seviyede seyrediyor. Verimli bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu