GündemManşet

73 yaşında kıskançlık cinayeti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Evli ve 5 çocuk babası Bekir Kaplan (73) eşi Meryem Kaplan (63)’ı 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kaplan ifadesinde cinayeti bir anlık kıskançlıkla işlediğini söyledi. 

7 bıçak darbesi73 yaşında kıskançlık cinayeti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Olay, Kırıkkale’nin Sanayi Mahallesi, 1397 Sokak’ta bulunan 2 katlı müstakil bir evin alt katında meydana geldi. Evin üst katında oturan Bekir Kaplan eşi ile birlikte iftar açmak için evli oğlunun oturduğu alt kata indi. Gelini mutfakta yemek hazırlarken, eşi ile tartışan Bekin Kaplan, mutfakta bulunan ekmek bıçağını alıp, eşine saplamaya başladı. 7 bıçak darbesi alan 5 çocuk annesi Meryem Kaplan, ağır yaralandı.

Kurtarılamadı

Kayınvalidesinin çığlıkları üzerine oturma odasına geçtiğinde onu kanlar içerisinde gören evin gelininin çığlıkları üzerine içeri gelen eşi, kanlar içinde kalan annesi için ambulans çağırdı. Ağır yaralanan Meryem Kaplan, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Alzheimer hastası

Daha önce By-pass ameliyatı geçiren, son günlerde beyin küçülmesi rahatsızlığı bulunduğu ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen cinayet zanlısı Bekir Kaplan’ın, eşini bir anlık kıskançlık nedeniyle öldürdüğü belirtildi. Kaplan ilk ifadesinde, “Bir anlık kıskançlıkla sinirlerim gerildi. Elimdeki ekmek bıçağı ile rastgele karıma batırdım. Pişmanım” dedi. Meryem Kaplan’ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, gözaltına alınan B.K. sorgusundan sonra Adliyeye sevk edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu