Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

9 BİN 127 ARACA TRAFİK CEZASI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir haftada trafik kurallarına uymayan 9 bin 127 araca trafik cezası yazıldı.

99 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, bir hafta içinde trafik uygulamaları verilerini açıkladı. Buna göre Kırıkkale’de 7 bin 028 araç, 2 bin 582 ticari araç ve bin 802 yük nakli yapan araç denetlendi. Yapılan çalışmalarda, 376 araca hatalı parktan, bin 688 araca kırmızı ışık ihlalinden, 9 bin 127 araca farklı trafik kuralları ihlalinden, 7 bin 776 araca Elektronik Denetim Sisteminden (EDS) cezai işlem uygulandı. Ekipler ayrıca, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle işlem yaptığı araçlarında aralarında bulunduğu toplam 99 araç trafikten men edildi.

 

KURALLARA UYMAYANA CEZA YAĞDI

Konu ile ilgili emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde yapılan Trafik Uygulamaları kapsamında; 7 bin 028 araç, 2 bin 582 ticari araç ve bin 802 yük nakli yapan araç denetlenmiştir. Ayrıca yapılan çalışmalarda; 376 araca hatalı parktan, bin 688 araca kırmızı ışık ihlalinden, 9 bin 127 araca farklı trafik kuralları ihlalinden, 7 bin 766 araca Elektronik Denetim Sisteminden cezai işlem uygulanmış ve aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de işlem yapılan araçların da bulunduğu toplam 99 araç trafikten men edilmiştir. Güvenli Trafik ve Güvenli Yolculuk için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu