GündemKırıkkaleManşetSpor

90’da bayram havası…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRIKKALESPOR, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA Kİ EN BÜYÜK ENGELİNİ 90’DA ATTIĞI GOLLE GEÇTİ
 
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk yolunda en önde ilerleyen Türk Metal Kırıkkalespor, Yeşil Kırşehirspor deplasmanında Serdar Kılıç’ın 90’ıncı dakikada attığı gol ile 1-0 galip gelerek, altın değerinde üç puan aldı.
 
Kırşehir Ahi Stadında oynanan karşılaşmayı Adana Bölgesinden Metehan Alpat yönetti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, iki takımda rakibinin açıklarını aradı. Karşılaşmanın ilk tehlikesi pozisyonunu TM Kırıkkalespor gerçekleştirirken, Yeşil Kırşehirspor defansı gole izin vermedi. Her iki takımda kanatlardan geliştirdiği ataklar ile gol bulmaya çalıştı. İlk yarının son dakikalarına yaklaşırken, Yeşil Kırşehirspor’un gerçekleştirdiği atağı TM Kırıkkalespor defansı kontrollü bir şekilde engelledi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmazken, ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.
 
SERDAR, YOZGAT’I VE KIRŞEHİR’İ YASA BOĞDU
İkinci yarıya şampiyonluk yolunda önde ilerleyen TM Kırıkkalespor daha istekli başladı. Özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklar ile gol arayan TM Kırıkkalespor, eline geçirdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın süresi azaldıkça daha da atak gerçekleştirmek isteyen  Türk Metal Kırıkkalespor, Ömer Sunar’ın oyuna girmesi ile daha da iyi oynamaya başladı. Karşılaşmanın 90’ıncı dakisası geldiğinde kanattan gerçekleştirilen atakta, sahneye golcü oyuncu Serdar Kılıç çıktı. Serdar attığı gol ile Kırıkkale’yi bayram yerine çevirirken, Kırşehir ve Yozgat’ı yasa booğdu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu