Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon DakikaSpor

Siz masada, biz sahada oynarız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TARAFTARLARIN SAHAYA ALINMADIĞI VE JOPLANDIĞI KIRŞEHİR MAÇINDAN TÜM ENGELLERİ AŞARAK DÖNDÜK
 
Şampiyonluk yarışında en önde ilerleyen Türk Metal Kırıkkalespor, yaşatılan tüm engellere rağmen karşılaşmadan Serdar Kılıç’ın 90’ıncı dakikada attığı gol ile 1-0 galip gelerek üç puanı aldı.
 
Kırşehir deplasmanında oynanan Yeşil Kırşehirspor ile Türk Metal Kırıkkalespor maçı öncesinde karşılaşmayı Kırıkkale’den izlemek için giden yaklaşık 1 bin 5 yüz taraftarın sadece 250’si sahaya alınırken, geriye kalan yaklaşık bin 3 yüz taraftar Kırşehir iline bile alınmazken, maçı izlemek isteyen taraftarlar Kırşehir Emniyet mensuplarında joplandı. Karşılaşma sırasında ise Kırşehirspor’un hiçbir iddiasının olmamasına rağmen futbolcular gereksiz yere yerde yatarak zaman geçirirken, Kırşehirspor taraftarları ise TM Kırıkkalespor taraftarına ve takıma küfürler etti. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Serdar Kılıç attığı gol ile hem Yozgatsporluların hem de tüm Kırşehir’in üzerine kara bulut gibi çöktü. Karşılaşmanın 90+6’ıncı dakikasında ise Sabri ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Taraftarların emniyet ekiplerince gördüğü müdahaleden sonra taraftarlar TM Kırıkkalespor’un sahipsiz olduğunu, milletvekilleri dahil tüm il yöneticilerinin takıma sahip çıkmadıklarını söylediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu