Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

90’da yıkıldık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda Çubukspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Murat Almış golü ile Çubukspor, Kırıkale Büyük Anadoluspor’u 2-1 mağlup etti.

DURGUN BAŞLADIK
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk için mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda Çubukspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya temkinli başlayan temsilcimiz, duran toplanda kalesinde tehlike yaşadı. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Çubukspor, özellikle sol kanattan yaptığı ataklar ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor kalesinde tehlikeli yarattı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında gelişen ev sahibi atağında Emre’nin kritik müdahalesi mutlak golü engelledi.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Gerçekleştirdiği ataklarla Kırıkkale Büyük Anadoluspor defansını bunaltan Çubukspor, 36’ncı dakikada Murat Almış’ın golü ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında 1-0 öne geçti. Santra vuruşu  ile atak yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sinan Yitmez’in vuruşunda üst direğe çarpan top kale çizgisini geçerek, ev sahibi takımın gol sevincini sadece 1 dakika yaşattı 1-1. İlk yarının son dakikalarında soyunma odasına önde girmek isteyen ev sahibi ev sahibi takımın çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

MURAT SON DAKİKADA ATTI
İlk yarının tam tersine ikinci yarıya daha etkili başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kanatlardan geliştirdiği ataklar ile ikinci golü aradı ancak, kanatlardan yapılan ortalarda topu Sinan ile buluşturamadık. İlk yarıya hızlı başlayan temsilcimiz, ikinci yarının ilerleyen dakikalarında iyi futbolunu devam ettiremedi. Daha çok orta alanda oynanan karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında ilk golün sahibi Murat Almış kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Karşılaşma 2-1 sona ererken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligde ki ilk mağlubiyetini aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x