Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

İtfaye Ekipleri Yaşlı Kadını Kurtardı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, sağanak sonrası oluşan selde, Osmangazi Mahallesinde bulunan evini su basan Selbiye Kahraman (79), itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İTFAİYE ERİ YAŞLI KADINI SIRTINA ALARAK DIŞARI ÇIKARDI
Kırıkkale’de gündüz saatlerine etkili olan sağanak, su baskınlarına neden oldu. Osmangazi Mahallesi’ndeki müstakil evinde yalnız yaşayan Selbiye Kahraman’ın evi, bir anda yükselen sel sularıyla doldu. İçeride mahsur kalan Kahraman bağırarak komşularından yardım istedi. Komşuların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir itfaiye erinin sırtında evden çıkarılan yaşlı kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınan Sabriye Kahraman’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EKİPLER YAŞLI KADINI KURTARDI
Olaya ilişkin bilgi veren Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Arslan, 112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine ekiplerin olay yerine geçtiğini belirterek, “Ekiplerimiz hemen suyun içine geçerek vatandaşı sağlıkçı ekiplerle birlikte önce emniyete aldılar. Daha sonrasında sırtında taşıyarak ambulansa çıkarttılar. Çok şükür sağlıklı bir şekilde çıkarttık” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x