Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

50 kilo eroin ele geçirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de polisin düzenlediği operasyonda lüks bir otomobilin değişik bölgelerine gizlenmiş halde 50 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin Kırıkkale’de bu güne kadar ele geçirilen en yüksek miktar olduğu açıklandı.
2 KİŞİ SORGULANIYOR
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptıkları operasyonda, durumundan şüphelendikleri lüks bir otomobili çevre yolunda durdurdu.  Ekipler Narkotik köpeği Leydi’nin de yardımıyla otomobilde arama yaptı. Aramalarda otomobilin alt kısmına özel bir düzenekle yerleştirilmiş halde 50 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak H.A. isimli bir kadınla E.A. isimli bir erkek gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, eroinin doğu illerinden batı illerine sevk edildiğini ve bu güne kadar ele geçirilen en yüksek miktarın olduğunu bildirdi. Onar, operasyonda emeği geçen ekiplere teşekkür etti.  Gözaltına alınan biri kadın 2 zanlının İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının sürdüğü belirtildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu