Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Balışeyh’de Alan Zümre Toplantısı

lçe alan zümre toplantısına Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar ve Şube Müdürü Uğur Erdem katıldı. Öğretmenlere bir önceki dönemin değerlendirilmesi ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 2. Döneminde yapılması planlanan faaliyet ve projelerle ilgili bilgiler alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlçe alan zümre toplantısına Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar ve Şube Müdürü Uğur Erdem katıldı. Öğretmenlere bir önceki dönemin değerlendirilmesi ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 2. Döneminde yapılması planlanan faaliyet ve projelerle ilgili bilgiler alındı.

DAHA YARARLI OLACAĞINI SÖYLENDİ

Öğrenci başarısının artırılması için derslerin mümkün olduğunca görsel materyallere yer verilerek somut kaynaklı, deney ve gözlemle desteklenmesi gerekliliği ve tüm derslerin diğer derslerle  ilişkilendirilerek pekiştirilmesinin daha yararlı olacağını söylendi. Anahtar kelimelerle hikâye oluşturma çalışmalarına da yer verilerek hayal güçlerinin geliştirilmesi ve pekiştirilmesinin yararlı olacağını, ayrıca günlük, anı, hikâye yazma çalışmalarına özendirici ve teşvik edici etkinlikler yapılması gerektiğini söylendi. Yıl içinde ders konularını destekleyecek ölçüde inceleme ve araştırma etkinliklerinin yapılmasının, zümre olarak bu konuda bilgi ve tecrübe paylaşımı olmasının, sosyal faaliyetlerde ve etkinliklerde öğrencilerin görev almaları ortak görüş olarak dile getirildi. Öğretmenlerin başarılı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim geçirmeleri dileğiyle toplantı sonlandırıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x