Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Estecell Kök Hücreyle Yüz ve Cilt Gençleştirme İşlemi

Estecell uzman doktorlar ve profesyonel kadrosuyla birlikte en iyi cilt hizmetlerini vermeye devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Estecell uzman doktorlar ve profesyonel kadrosuyla birlikte en iyi cilt hizmetlerini vermeye devam ediyor. Hatta saçınızla ilgili yaşadığınız problemlerde de son derece etkili yöntemler kullanmaktadır. Bunlardan birisi de kök hücre tedavisi olarak biliniyor. Modern tıp her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Özellikle de kök hücre tedavisi son yıllarda çok farklı bir boyuta gelmeyi başarmıştır. Kendini çok hızlı bir şekilde yenileyen ve aynı zamanda da yüz gençleştirme ve cilt gençleştirme işlemlerinde de etkili olan bir yöntemdir.

Vücudunuzdan kendi kök hücreleriniz yapılır. En zengin bulunduğu yerler ise yağ dokularıdır. Cilt altı yap dokusu uygulaması ile 20 ila 30 milyon kadar kök hücre elde edilir. Bunlar laboratuvar ortamında özel olarak işlemlerden geçer. Ayrıştırılması sağlandıktan sonra da yüze veya diğer bölgelere uygulanması başlar. Yenileme, onarma ve gençleştirme işlemi yaparak sizlere istediğiniz görünümü verir.

Acısız ve İzsiz Kök Hücre Tedavisi

Yüze kök hücresi tedavisi uygulamaları kapsamında sizlere herhangi bir operasyon yapılmaz. Yalnızca kendi kök hücrenizi oluşturmak için lokal anestezi ile birlikte yağ dokusu alınır. İşlem sırasında ise mikro iğneler kullanılarak acı hissetmezsiniz. Ayrıca işlem sonucunda da iğne izi kalma korkusu da oluşmasına gerek yoktur. Bu anlamda sizlere acısız ve izsiz bir tedavi yöntemi sunarak kaliteli hizmet verir.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x