Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Futbol hakemleri sezonu erken açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Futbol hakemleri 2015-2015 futbol sezonu için hazırlıklara başladı. Başpınar Stadında başlayan ve Ramazan Gündüz antrenörlüğünde başlayan antrenmanlara tatilde ve izinde olan hakemlerin dışındaki hakemler katıldı.

 

FUTBOLCU KADAR HAZIR OLMALILAR

Ramazan Gündüz Antrenörlüğünde Başpınar Stadında başlayan 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına erken başlayan Futbol Hakemleri, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Maçlarda futbolculardan daha çok koşan ve kondisyon olarak da bir futbolcudan daha çok hazır durumda olmaları gereken hakemler, sezon çalışmalarına erken başladı. 2015-2016 futbol sezonu için antrenmanların daha başlamadığını söyleyen İl Hakem Kurulu Antrenman Sorumlusu Ramazan Gündüz, yapılan antrenmanlara isteyen hakemlerin katıldığını sezon antrenmanlarının daha başlamadığını söyledi.

 

GÜNDÜZ, ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan antrenmanların kondisyondan düşmek istemeyen ve sezona hazır durumda başlamak isteyen hakemlerin katıldığını ifade etti. Maçlarda hakemlerin futbolculardan daha çok koştuğunu ve daha çok kondisyona ihtiyaç duyduğunun altını çizen Gündüz, hakemlerin bir futbolcu gibi sezona hazır durumda olması gerektiğini söyledi. Hakemlerin antrenmanlara ilgisinden ve çalışmalarından son derece memnun olduğunu söyleyen Gündüz, hakemler başarılı olmak için ellerinden geleni yaptığını, kendisinin de hakemlere yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

 

HAZIR OLMAK İÇİN ERKEN BAŞLADILAR

Arka adalesinde ağrı bulunduğu için antrenmana katılmayan fakat hakem arkadaşlarını antrenmanda yalnız bırakmayan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İkinci Başkanı Fatih Cankut ise, sezona hazır bulunmak için antrenmanlara erken başladıklarını ifade etti. Antrenmanların eğlenceli bir o kadarda ciddi geçtiğini belirten Cankut, “Kırıkkale hakemleri olarak sezona daha iyi hazır olmak için çalışmalarımıza Ramazan Gündüz Hocamızın öncülüğünde başladık. Hocamızın gösterdiklerinin hepsini doğru bir şekilde yapmak için gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz sezon hocamızın çalışmalarından son derece verim aldık bu sezon daha iyi olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

CAN VE ÇAĞLAR BİRLİK ÇALIŞTI

TFFHGD Başkanı Ömer Karataşlık ise antrenmanların önemini sezonun ilerleyen zamanlarında faydalarını göreceklerini, sezona tamamen hazır olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen Hakemlerin yükselme sonuçlarında gözler ulusal Hakemliğe önerilen Klasman Hakemi Dursun Can’a çevrilmiş durumda. Antrenmanlara büyük bir ciddilik ile sürdüren Can, Kırıkkale Hakem tarihindeki ilk Klasman Hakemi. Can, Antrenmanın özellikle açma germe bölümünde Ulusal Yardımcı Hakem Enver Çağlar ile birlikte çalışıyor. Hakemler antrenmanın ardından, serinlemek için saha zeminini sulayan fıskiyenin altına girerek serinlediler.

Futbol hakemleri sezonu erken açtı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Futbol hakemleri sezonu erken açtı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Futbol hakemleri sezonu erken açtı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu