Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kimseyi mahcup etmediniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ilki yapılan ‘MHP Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı’ için Kırıkkale’ye geldi. Gök Düğün Salonunda yapılan toplantı İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun konuşmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Gök Düğün Salonunda yapılan MHP İl Genişletilmiş İstişare Toplantısına; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Şevket Çetin, Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Kadın Kolları Genel Merkez Koordinatörü Nevin Taşlıçay, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, İl yönetimi, merkez ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. İlk olarak yapılan MHP İl Genişletilmiş İstişare Toplantısının açılış konuşmasını MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptı.

 

1 VEKİL GÖNDERDİK

İl Başkanı Baloğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanım sizlerin tensipleriyle genişletilmiş il istişare toplantılarımızın ilki Kırıkkale’mizde yapılmaktadır. Bu onuru bizlere yaşattığınız için sizlere millet duygularımızı bildirmek isterim. Yine yakın zamanda gerçekleştirilmiş olan milletvekilliği genel seçimlerinde bizlere önder ve kılavuz oldunuz. Seçimler neticesinde meclise 1 arkadaşımızı gönderebildik. Bundan sonrası için inşallah daha iyisini yapabilmek için çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz. Siz kimseyi mahcup etmediniz. Allah’ta sizleri mahcup etmesin. Kırıkkaleli evlatlarınız her zaman kayıtsız ve şartsız sizinle beraber yürümeye devam edecektir. Genişletilmiş ilk istişare toplantımız Türk dünyasına ülkücü camiaya ilimize ve teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını coğrafyamızda akan kan ve gözyaşının dinmesine yardımlar nasip ederim. Milliyetçi ve Ülkücü hareketin bilge lideri saygı değer lideri tekrar Kırıkkale’mize hoş geldiniz” dedi. Baloğlu’nun konuşmasının ardından toplantı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu