Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

‘Kişisel Hijyen ve Suyun Önemi’ semineri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde “Kişisel Hijyen ve Suyun Önemi” konulu eğitim semineri verildi.
 
FAYDALI OLUYOR
Halk Eğitim Merkezinin Konferans Salonu’nda Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerine, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Kaymakam Fikret Dağ, Belediye Başkanı İsmail Bildik ile kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Kaymakam Dağ, burada yaptığı konuşmada, bireylerin daha sağlıklı içme suyu kullanmaları hususunda bu tür bilgilendirme toplantılarının faydalı olduğunu söyledi.
 
ÖNLEMLER ALINMALI
İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş de halkı ve kurum yöneticilerini bilgilendirmek adına tüm ilçelere yönelik su sağlığını koruma, kişisel hijyen, su depolarının temizliği ve etkin klorlama yöntemleri konusunda sürekli eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi. Güngüneş, katılımcılara kişisel hijyen ve suyun önemi hakkında çeşitli bilgiler vererek, su ile bulaşan hastalıkların en aza indirilmesi için su depolarına yönelik sıhhi önlemlerin de ilgili kurumlar tarafından alınması gerektiğini hatırlattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu