Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

 GÜVENİN ADRESİ “ÖZDOĞAN BESİ ÇİFTLİĞİ”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramının yaklaşması ile Kurbanlık piyasası da hareketlenmeye başladı. Müşteri memnuniyetini hedef alan Besi Çiftlikleri birbirleri ile yarışıyorlar.
SINIRSIZ HİZMET
Yaklaşık 200 büyükbaş Kurbanlık besleyen Özdoğan Besi çiftliği müşterilerine sınırsız hizmet vererek, müşteri memnuniyetini temel alıyor. Kurbanlıklarını Özdoğan Besi çiftliğinden alan vatandaşlar, Özdoğan Besi Çiftliğinin servisten, nakliyeye, kasap hizmetlerinden, bayram sabahı ücretsiz açık büfe kahvaltıya kadar her türlü hizmetten faydalanıyor.
ÜCRETSİZ KESİM
Kurbanlığını Çiftlikte kestirmek isteyen vatandaşlar, dini kurallara uygun bir şekilde kesim hizmetinden faydalanıyor. Çiftlik kasapları kurbanlıklarınızı dini vecibelere uygun bir şekilde keserken, vatandaşlar açık büfe kahvaltı hizmetlerinden faydalanıyor. Hayvanlara eziyet etmeyecek şekilde sistemle kurbanlıkları kesen Çiftlik yetkilileri, bayram sabahı müşterilerine servis hizmeti vererek evlerinden alıyor ve evlerine bırakıyor. Kurbanlıklarının temizleme ve parçalama işlemleri içinde hizmet veren Özdoğan Besi çiftliği bu hizmet karşılığında yalnızca çalışan kasaplara cüzzi bir ücret alıyor.
NAKLİYE HİZMETİ ÜCRETSİZ
Kurbanlıkları kendi evlerinde kesecek olan vatandaşlara adres fark etmeksizin ücretsiz nakliye hizmetini de veren Özdoğan Besi çiftliği Kırıkkale’nin en profesyonel, en hijyen ve en sağlıklı kurbanlıklarına sahip olduklarını iddia ediyorlar. Mehmetoğulları Özdoğan Besi Çiftliği işletmecileri Ömer ve Fatih Özdoğan “Kurbanlıklarımızı, çiftliğimiz arazisinde ürettiğimiz yoncalarla beslemekteyiz. Hiçbir şekilde yapay yem kullanmıyoruz. Tamamen doğal ve kendi üretimimiz olan yemlerle hayvanlarımızı sağlıklı bir şekilde yetiştiriyoruz. Ayrıca hayvanlarımızı periyodik olarak veteriner hekim kontrolünden geçirerek, sağlıklı yaşamları için mücadele ediyoruz. Tecrübe ile profesyonelliği birleştirdiğimiz çiftliğimizde önce insan sağlığı ilkesi ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Ayrıca müşterilerimizin memnuniyeti için, ücretsiz nakliye ve servis hizmetlerinin yanı sıra bayram sabahı açık büfe köy kahvaltısı ve sınırsız çay hizmeti de vereceğiz. Bizler müşterilerimizin kurbanlıklarının kesim işlemlerini yaparken, müşterilerimiz geniş çiftlik arazisinde piknik yaparak ibadetlerini yerine getirecekler. Aile ortamının ve huzurun sağlandığı çiftliğimizde tüm işlemler, sağlık, hijyen ve dini kurallar çerçevesinde yerine getirilerek müşterilerimize hizmet vereceğiz.” İfadelerini kullandılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x