Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Şen, Çelebi’den aday adayı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir dönem Ak Parti Çankaya İlçe teşkilatında idari ve Mali işler Başkanlığı görevinde bulunan, Kırıkkaleliler Vakfı kurucusu ve eski başkanlarından işadamı İsmail Şen, Çelebi Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDU

Çelebili işadamlarından İsmail Şen gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet ile bir süre görüştü. 2019 yılında yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde aday olmak için yola çıktığını söyleyen işadamı Şen, Çelebi ilçesine hizmet için yola çıktığını belirtti. Başkentte Turkuaz Çankaya Bölge Başbayiliği yapan Şen, bir dönem Ak Parti Çankaya ilçe teşkilatında idari ve mali işler başkanlığı, Kırıkkaleliler Vakfı kurucusu ve başkanlığı, Türk Dünyası Mimarlar ve Mühendisler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu.

YENİ BİR ÇELEBİ İÇİN

Çelebi ilçesine hizmet için yola çıktığını söyleyen İşadamı Şen “Vizyonumuzla, misyonumuzla daha yaşanılabilir bir Çelebi için çalışmalarımıza başladık. İlçemize yenilik getirmek için bismillah dedik. Mevla’m nasip eder, partim uygun görür ve hemşerilerim de teveccüh gösterirlerse Çelebi ilçemizin sorunlarını, eksiklerini iyi bilen biri olarak hak ettiği yere gelmesi için neler yapılacağını bildiğimiz için yola çıktık” dedi.

Mehmet Erkoç

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kemalgür
kemalgür
24 Eylül 2018 16:25

Amma abarttınız İsmail Şen i haber71 resmen reklam kokan hareketler bunlar.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x