Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Saadet Partisi’nden Aşure İkramı

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara "aşure" ikram etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara “aşure” ikram etti.

ÇOK FAZİLETLİ BİR GÜN

Hüseyin Kahya Parkı önünde düzenlenen aşure ikramına Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Kadın Kolları ile teşkilat mensupları katıldı. Muharrem ayının ilk on gününe denk gelen Aşure Günü’nün İslam Kültüründe çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, “Aşure Günü’nü birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olarak görüyoruz. Birçok hadisenin meydana geldiği, sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı çok faziletli bir gündür.  Muharrem ayının; yeniden güzelliklerin yaşandığı zulümlerin bittiği Kerbela’ların yaşanmaması adına Müslümanların birliğine vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayı tarih boyunca Müslüman toplumlar açısından ayrı bir önem taşımış ve birçok mucize vuku bulmuştur. Aşure geleneğini sürdürmek ve böyle mübarek zamanlarda halkımızla kaynaşmak amacıyla parti teşkilatımız tarafından il merkezinde aşure ikram edildi.. Bizde bu özel ve mübarek günde Saadet Partisi olarak aşure hazırlayarak Kırıkkaleli hemşerilerimizle paylaşmak istedik katılan herkese teşekkür ediyorum.  Bu etkinlikte katkılarından dolayı Kadın Kollarımıza ve tüm parti yöneticilerimize,  teşekkür ederim.” dedi.

Saadet Partisi’nde bayramlaşma

https://www.saadet.org.tr/

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x