Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Akşener Keskin’e geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart’ta yapılan seçimlerin YSK tarafından iptal edilmesinin ardından 2 Haziran tarihinde Keskin’de yapılacak olan yerel seçim hazırlıkları devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Keskin ilçesine gelerek seçim çalışmalarında bulunacak.

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNACAK

Keskin ilçesinde 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimi için adaylar çalışmalarını sürdürürken partilerde seçim çalışmasına ağırlık vermeye başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün Keskin ilçesine gelerek seçim çalışmalarında bulunacağı bildirildi. İyi Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre “15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Genel Başkanımız Meral Akşener  saat 16:00 da Keskin de olacak, seçim bürosu ve esnaf ziyaretleri sonrasında Keskin Kırşehir çıkışında bulunan Aybala tesislerinde İftarda Keskinli hemşerilerimizle bir araya gelecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x