Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Acar’a anlamlı ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir dönem Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve şuanda Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini sürdüren Kırıkkaleli hemşehrimiz Op. Dr. Osman Acar’a Kırıkkale Vatan için Can Verenler Derneğinden anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

ŞEHİT AİLELERİMİZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Kırıkkale Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Acar’ı ziyaret etti. Başkan Torunlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Başhekim Acar, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Ay yıldızlı bayrağın al rengi solmasın diye canlarını feda eden vatan evlatlarımızın ruhları şad olsun. Sizlerin hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için açıktır” ifadesini kullandı. Ziyarette Başhekim Acar’a çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Torunlu, ziyaret anısına Kırıkkale Şehitler Kitabı hediye etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x