Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

MHP Bağlarbaşı ve Yuva’da seçim bürosu açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar için Bağlarbaşı Mahallesi’nde seçim Komitesi açılışı yapıldı. Açılışa mahalle sakinlerinin ilgi ve katılımı yüksek oldu.

 

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’ın seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yarar, parti teşkilatı ile birlikte önceki gün Bağlarbaşı Mahallesi’nde seçim komitesi açılışını gerçekleştirdi. İlgi ve katılımın bir hayli yüksek olduğu açılış törenine teşkilat da tam destek verdi. Açılış töreninde mahalle sakinlerini yapacağı çalışmalar konusunda bilgilendiren Başkan Adayı Yarar, mahalleye yönelik hizmetler konusunda bilgi verdi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Açılış töreni ile ilgili açıklamada bulunan Yarar, “Bağlarbaşı Mahallesi Seçim Komitemizin açılışını, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale MV. Halil Öztürk bey, MHP İl Başkanımız Erdal Baloğlu bey, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanımız Tolgahan Toraman bey, İlçe Başkanımız Murat Abalı bey, Kamu-Sen İl Başkanımız Yücel Karabacak bey, Türkav İl Başkanı Galip Öztürk bey ve bağlı teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Bizleri bağrına basan değerli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Bağlarbaşı Mahallesi kararını çoktan vermiş, bizleri mutlu etmiştir. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x