Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Açılışa Özel İndirim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bimaş AVM Yenişehir’de hizmette
Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli alışveriş merkezleri arasında yer alan BİMAŞ AVM, Bahşılı ve Yenimahalle’den sonra üçüncü şubesini Yenişehir’de açtı. Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan BİMAŞ AVM’de açılışa özel indirimler yer aldı.

HALKA İKRAMLARDA BULUNULDU
İlk işletmesini Bahşılı ilçesine ikinci işletmesini Yenimahalle’ye kazandıran Ayanoğlu Gıda Limited Şirketi, üçüncü işletmesini Yenişehir’de hizmete açtı.  Gıda, deterjan, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren BİMAŞ AVM, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışta stantlar açılarak çeşitli firmalar halka ücretsiz şekilde ikramlarda bulundu.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM
Yeni Şehir’de düzenlenen açılış törenine, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Ayanoğlu ailesinin eş, dost ve çok sayıda davetlisi katıldı. Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan BİMAŞ AVM’de açılışa özel indirimler yer aldı.

ATLILAR VE MEHTER TAKIMI İLE YÜRÜYÜŞ YAPILDI
Mehter Marşı ile başlayan program Osmanlı kıyafeti giymiş atlılar ile devam etti. Atlılar ve Mehter takımı ile birlikte Yenişehir’de tur atan protokol, gövde gösterisi yaparak, teröre lanet okudular. Daha sonra şehitlerimiz için dualar edildi.

YENİŞEHİR ŞUBEMİZ HİZMETTE
Yapılan konuşmalarda “Bizler Bahşılı ilçesi ve Yenimahalle BİMAŞ Ayanoğlu kuruluşu olarak hizmet vermekteydik. Şuanda Kırıkkale Yenişehir şubemizi açıyoruz. Bizler Kırıkkale’nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale’ye getirdik, hepinize hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x