Manşet

Adamlık Zorla Sınandığınız Zaman Ortaya Çıkar

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Kırıkkale ekibini ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal “Adamlık zorla sınandığınız zaman ortaya çıkar. Sizler bu zor zamanda ortaya çıktınız” ifadesini kullandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Kırıkkale ekibini ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal “Adamlık zorla sınandığınız zaman ortaya çıkar. Sizler bu zor zamanda ortaya çıktınız” ifadesini kullandı.

ÇALIŞMALARI KOORDİNE EDİYORLAR

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez üstlü 10 ilde hissedilen depremin yaraları el birliği ile sarılıyor. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yürütülecek çalışmaları koordine etmek için görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar. Depremin yaralarını sarmak için ilk gününden bu güne yoğun bir çalışma sergileyen Kırıkkale heyetini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ziyaret ederek moral verdi.

BAŞKAN SAYGILI BİLGİ VERDİ

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hızlı bir şekilde arama kurtarma çalışmalarını tamamladıktan sonra bir taraftan enkaz kaldırma diğer taraftan da hasarlı binaların tespitinin sürdüğünü belirtti. Başkan Saygılı hızlı bir şekilde de çadır kentlerin kurulumunun sağlandığını, kalıcı konutlar öncesi yerleştirilecek konteynır kentler içinde yer çalışması yaptıklarını belirtti.

ÇOK BÜYÜK BİR MİLLETİZ

Kırıkkale heyetinin çalışmalarını taktirle takip ettiklerini, bu yönde yöre halkından duygu  dolu geri dönüşler aldıklarını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, adamlığın zorla sınandığı zamanlar ortaya çıktığını söyleyerek Kırıkkale heyetinin bu zor dönemde canla başla çalışmalarına şahitlik ettiklerini söyledi. Ünal “Millet çok büyük bir millet, Allah onlardan razı olsun, Allah sizlerden de razı olsun. Büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz, büyük bir sorumlulukla çalışıyorsunuz.”

BAŞKANLARIMIZ VALİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Ünal “Normal zamanlarda herkes güzeldir, herkes iyi adamdır. Adamlık zorla sınandığınız zaman ortaya çıkar. Adamının kalbinin mukavemeti ancak zor zamanlarda olur. Belediye Başkanımızın Valimizin ve diğer illerde ki başkanlarımız ve valilerimiz canla başla büyük bir özveriyle çalışıyorlarbiz bunlara şahidiz” İfadesini kullandı. Başkan Saygılı, deprem anında Kırıkkale itfaye ekiplerinin enkazdan canlı çıkardıkları küçük çocukların videosunu Ünal’a izletti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x