Manşet

Eğitimci-Siyasetçi Şevket Özsoy hayatını kaybetti

Kırıkkale Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı, MKE’de uzun yıllar görev alan, Kırıkkale İl Genel Meclis üyesi, Eğitimci,Yazar ,Kırıkkalemizin sevilen ismi Şevket Özsoy vefat etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı, MKE’de uzun yıllar görev alan, Kırıkkale İl Genel Meclis üyesi, Eğitimci,Yazar ,Kırıkkalemizin sevilen ismi Şevket Özsoy vefat etti.

TEDAVİ GÖRÜYORDU
Bir süredir kolan kanseri tedavisi gören Kırıkkale siyaset ve eğitim camiasının tanıdık simalarından İYİ Parti Kırıkkale merkez İl Genel Meclis Üyesi Eğitimci Siyasetçi Şevket Özsoy hayatını kaybetti. 14 Kasım 1972’de Kırıkkale’nin Delice ilçesi Arbişli köyünde doğan Özsoy, ilk ve orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 1988’de MKEK Silah Fabrikasında çalışmaya başlayan Özsoy, Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu. Özsoy, 2012 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Çeşitli siyasi partilerden Kırıkkale Milletvekili adayı olan Özsoy, aynı zamanda Özel Eğitim Kurumlarında Tarih öğretmenliği yapmıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hamit Pehlivanlı
Hamit Pehlivanlı
16 Şubat 2023 22:48

Degerli öğrencim, dostum kardeşim güzel insan Şevket Özsoy beyefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Dürüstlüğü, beyefendiliği ve kadirşinaslığı ile benim nezdimde daima yaşayacaktır. Kırıkkalemiz için büyük bir kayıp olduğunda hiç şüphem yoktur. Şevket kardeşimize Cenabı Haktan rahmet diliyor, mekanı cennet olsun diyorum. Ailesine, sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Hamit Pehlivanlı.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x