Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

AGİT’ten gazetemize ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AGİT’ten gazetemize ziyaret

Kısa adı AGİT olan Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatına bağlı Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Biriminden 3 kişilik heyet referandumu gözlemlemek adına geldiği Kırıkkale’de gazetemizi ziyaret ettiler. Gözlemledikleri her ilde sadece tek kurum ile görüşen heyet Kırıkkale’de Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet’ten ilin durumu, şehir siyaseti hakkında bilgiler aldılar.

 

YEREL MEDYA OLARAK TEK ZİYARET

Başkent Ankara merkezli olarak çalışan ve hükümetin talebi doğrultusunda referandum sürecinde araştırma yapan AGİT Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Birimi Sınırlı Referandum Gözlem Heyeti Kırıkkale’deki çalışmaların tamamladı. Kırıkkale’deki tek yerel medya olarak gazetemizi ziyaret eden Uzun Dönem Gözlemcileri Ingo Buettner ve Tereza Lewis, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Yazı İşleri Müdürü Hakan Şayık, Haber Müdürü Burak Can ve Halkla İlişkiler Müdürü Veli Yılmaz ile referandum sürecinin işleyişine dair fikir aldılar.

 

İLK ZİYARET KIRIKKALE’YE

Araştırma kapsamında ilk ziyaretlerini Kırıkkale’ye yaptıklarını belirten Ingo Buettner ve Tereza Lewis, Kırıkkale’de en tarafsız, doğru habercilik anlayışı ile hizmet veren Cihad gazetesini gördüklerini ifade ettiler. Yaptıkları araştırmada, Kırıkkale’nin yaşam standartlarından, siyasi görüşüne kadar yaptıkları araştırmaların ön görüşlerini AGİT’in resmi internet sitesinde paylaşılacağını ve kesin sonuçların referandumun ardından açıklanacağını ifade ettiler. AGİT Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Birimi Sınırlı Referandum Gözlem Heyeti hakkında bilgi veren Ingo Buettner ve Tereza Lewis, Ankara’da yerleşik olarak faaliyet gösteren 11 uzmanın dışında, 24 uzmanında ülke genelinde görev yaptığını sözlerine ekledi.

 

HABER-FOTO: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x