GündemManşet

Demir, minibüs ile Etiler’e gitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol


Demir, minibüs ile Etiler’e gitti

Anayasa değişiklikleri halk oylamasına 4 gün kala çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, şehir içi taşımacılık yapan minibüse binerek, vatandaşların sorunlarını birebir dinledi.

 

BİREBİR ÇÖZÜM

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişiklikleri halk oylaması öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Etiler Mahallesine minibüs ile gitti. Vatandaşların sorun, istek ve şikâyetlerini birebir dinleyen Milletvekili Demir, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar ile sohbet eden Milletvekili Demir, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini yerinde çözmek için telefon ile ilgili müdürleri arayarak sıkıntılara ve isteklere çözüm oldu.

 

TELEFON İLE ARADI

Minibüste bulunan bir öğrencinin Endüstri Meslek Lisesinin yıkılacağına yönelik sorusuna ise Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’i arayan Demir, Müdür Çetin ile görüştükten sonra öğrenciye söylentilerin asılsız olduğunu belirterek, valiliğin de konu hakkında açıklama yaptığını ifade etti. Etiler’de bulunan Perşembe Pazarı civarında yolların bozuk olduğunu söyleyen vatandaşların sorununu çözmek için Fen İşleri Müdürü Vedat Genç’i arayarak, sorunun çözüme kavuşması için girişimde bulundu.

 

DESTEK İSTİYORUZ

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün teşkilatlar olarak kapı kapı gezdiklerini sandıktan 16 Nisan’da “evet” çıkacağına inandığını söyledi. “Yurt dışında oynanan oyunlara karşı, kimseye minnet etmemek için ve hiç kimseyi işimize karıştırmamak için ‘evet’ diyoruz.” diyen Demir, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizler için sevindiricidir. Genel veya yerel seçim değil, bir anayasa değişikliği seçimi. Dolayısıyla vatandaşlarımız biraz daha farklı bakarak geleceğine, huzur ve istikrara milletimiz teveccüh gösteriyor ve tercihini bu yönde kullanacağını açıkça ifade ediyor. Şunu da belirtelim, bizim buradaki gayemiz milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Halkımızdan bu bilinç ile destek istiyoruz.”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x