Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

AHİKA Aksaray’da toplanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) 9. Kalkınma Kurulu Toplantısı 25 Aralık’ta (Yarın) Aksaray’da Yapılacak

GENİŞLETİLMİŞ KURUL

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterlikle birlikte organlarından biri olan ve üyeleri Ajans’ın sorumluluk bölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görev yapan kamu kurumu yöneticileri, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri gibi yerel aktörlerden oluşan Kalkınma Kurulu 25 Aralık 2013 tarihinde Aksaray Altuntaş Otel’de toplanacak. Kuruluşundan bu yana Kalkınma Kurulu’nu sırasıyla Nevşehir, Kozaklı, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde olmak üzere 8 kez bir araya getiren Ahiler Kalkınma Ajansı, 9. toplantıyı Aksaray’da gerçekleştirecek.

KURUL BAŞKANI SEÇİMİ YAPILACAK

Aksaray Altuntaş Otel’de gerçekleştirilecek toplantı, sırasıyla “Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız” ve “Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ın” açılış konuşmaları ile başlayacak. Ahiler Kalkınma Ajansı tanıtımının da yapılacağı toplantı, Kalkınma Kurulu görev ve yetkilerinin anlatıldığı sunumların ardından, Ajans’ın 2013 ve 2014 faaliyetleri kurul üyelerine aktarılacak. AHİKA Kalkınma Kurulu’nun 9. Toplantısı Kalkınma Kurulu Başkanlığı seçimine de sahne olacak. Kalkınma kurulu üyeleri seçim öncesi “Kalkınma Kurulu Başkanı Seçim Prosedürü” hakkında bilgilendirilecek. Daha sonra katip üyeler ve başkanlık için oylama yapılacak. Toplantı, kararının açıklanmasının ardından yeni Kalkınma Kurulu Başkanı’nın teşekkür konuşmasıyla sona erecek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu