Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

AHİKA proje ofisi açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Kırıkkale Yatırım Ofisi yeni hizmet merkezi törenle açıldı.

 YATIRIMLAR ARTACAK

Yenidoğan Mahallesi Osman Tiryaki Caddesi Kutay İş Merkezi’ndeki Yatırım Ofisinin açılışına, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve davetliler katıldı.

REFERANS MERKEZİ OLACAK

Vali Kolat, açılışta yaptığı konuşmada,  AHİKA Yatırım Destek Ofisinin Kalkınma Bakanlığının bir bakıma taşra teşkilatı gibi olduğunu söyledi. Kalkınma Bakanlığından teşvik almak isteyen ve bu teşviklerinden yararlanmak isteyenler için burasının bir danışma merkezi olacağını ifade eden Vali Kolat, “Burası referans merkezi gibi hareket edecek, çalışacak.  Herkes elindeki parasını heba etmeden güvence altında yatırıma dönüşmesini ister. Bu anlamda vatandaşımıza en sağlıklı bilgileri vermemiz lazım. Yatırım destek ofisimiz de bu anlamda bir referans merkezi gibi olacak” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu