Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

“Ahiler Kalkınma Ajansı Mentörlük Programı” başvuruları başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde’den oluşan TR71 bölgesi illerinde faaliyette bulunan yatırımcıların yararlanması için mentörlük programı başlatıyor.

VERİMLİ, KÂRLI, YENİLİKÇİ VE DEĞER YARATAN İŞLETMELER

AHİKA tarafından yapılan açıklamada “Günümüzün en önemli değerlerinden olan “Girişimciler” kendi başlarına yapabildiklerine inanarak yatırım yapmaya karar veren ve risk alan kişilerdir. Yapılan çalışmalar sonucunda, Mentör ile birlikte çalışan yatırımcıların, daha başarılı yatırımlar gerçekleştirdikleri ve iş tatmin seviyelerinin daha yüksek olduğu gözlemlenmiştir. “Ahiler Kalkınma Ajansı Mentörlük Programı”; bu farkındalık üzerine tanımlanmıştır. Programımız TR71 Düzey 2 (Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde) Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin verimli, kârlı, yenilikçi ve değer yaratan sürdürülebilir özelliklerle donatılabilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla oluşturulmuştur. Bu program kapsamında, her ilden, sektöründe uzman, bilgisini ve tecrübesini paylaşmaya gönüllü iş insanları arasından seçilen Mentörlerin; yüksek gelişme potansiyeli vaat eden işletmeler ve start-uplar ile eşleştirilmesi planlanmaktadır” ifadelerine yer verildi.

SON TARİH 4 MART 2019

Açıklamanın devamında “Ahiler Kalkınma Ajansı Mentörlük Programı” ile en az bir (1) yıldır faaliyet gösteren her düzeyde mentörlüğe ihtiyaç duyan girişimcilerin mentörlük hizmetleri aracılığıyla desteklenmesi hedeflenmektedir. Mayıs 2019 – Ekim 2019 tarihleri arasında mentör ile her biri 1 saatlik toplam 6 seansın gerçekleşmesinin beklendiği programa katılım ücretsiz olup kontenjanla sınırlıdır. “Programa katılacak girişimci adayları gerçekleştirilecek sözlü mülakat marifetiyle belirlenecektir.”Programdan yararlanmak isteyenler en geç 4 Mart 2019 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekiyor” sözlerine yer verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x