GündemKırıkkaleManşet

Ahılı’da fidanlar toprakla buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ekrem Gök ve TSO Kadın Girişimcileri Ahılı Köyü’nde 500 fidanı toprakla buluşturdu. TSO Kadın girişimcileri burada mini piknikte yaptı.
 
RENKLİ ETKİNLİK
Her biri esnaf ve girişimci olan kadınların TSO’da oluşturduğu birliktelik sosyal ve kültürel etkinliklere de yansıyor. Baharın gelişini doğaya katkı yaparak değerlendirmek isteyen kadın girişimciler TSO yönetiminin ve Ahılı Köyü Muhtarlığı’nın katkısı ile fidan dikim kararı aldı. Dün kazmasını, küreğini alan yaklaşık 30 kadın girişimci Ahılı Köyü içerisinde yer alan tepeye hareket etti. Burada mini piknik yapan kadınlar daha sonra fidan dikimini gerçekleştirdi.
 
GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTURDUK
Fidan dikimine TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdi. Yaklaşık 500 fidanın toprakla buluşturduğu etkinliğin önemine değinen TSO Başkanı Gök, “Biz bize proje ile gelen herkese destek vereceğimizi söyledik. Odamızda güzel bir birliktelik oluşturuldu. Kadın girişimcilerimiz de bu birlikteliği çok iyi değerlendiriyorlar.
 
GELECEK NESİLLERE HEDİYE
“Bizlere getirdikleri fidan dikme teklifi ile böyle bir etkinlik düzenledik. Doğayı canlı ve temiz tutmak gelecek nesillerimiz açısından çok önemli. Bu anlamda dikilecek her fidan doğaya ve gelecek nesillere verilecek en güzel hediyedir diye düşündük. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu