Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Ahmet Önal Kapı Kapı Kılıçdaroğlu’na Destek İçin Dolaşıyor

14 Mayıs seçimlerinde %50+1’i hiçbir adayın alamaması nedeniyle ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalar devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs seçimlerinde %50+1’i hiçbir adayın alamaması nedeniyle ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalar devam ediyor.

İKİNCİ TUR İÇİN SAHADA

28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, çalışmalarına ara vermiyor. 14 Mayıs’ta CHP’nin Kırıkkale’de ki rekor oyunu alarak tekrar milletvekili seçilen ve Kırıkkale’nin il oluşundan bu yana ilk defa iki sefer üst üste seçilen milletvekili olan Ahmet Önal, kapı kapı dolaşarak ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

DURMAK BİLMİYOR

Önceki gün toprak mahallede vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Önal, dün ise Delice İlçesinde köy ziyaretleri yaparak vatandaşlardan destek istedi. Eski Sanayi sitesini ziyaret eden Önal burada kapı kapı esnafları dolaşarak sohbet etti. 14 Mayıs’ta kendisine gösterilen teveccühten ötürü teşekkür eden Önal, sizleri mahcup etmeyeceğim derken, daha güçlü olabilmek için İktidarın şart olduğunu ve bunun için ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeleri gerektiğini ifade etti. 15 Mayıs sabahından itibaren çalışmalarına hiç ara vermeyen Önal, kapı kapı dolaşarak, ikinci tur için destek isterken, vatandaşların ikinci turda sandığa gitmesinin önemini de vurguluyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x