Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSulakyurt

Sulakyurt’ta Haşerelerle Mücadele Ediliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi, vatandaşlarının daha temiz, nezih ve sağlıklı ortamlarda ikamet etmelerine imkan sağlamak amacıyla cadde, sokak, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otları temizliyor, mikroplara karşı da haşereler ile mücadele ediyor.

HABER: YELİZ ERDEM

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki cadde, sokak ve bulvarların refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar temizlenirken, park ve bahçelerde oluşabilecek haşerelere karşı da ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye ekipleri, yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına kent merkezi ve çevre mahalleler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda periyodik olarak devam edecek.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, son günlerde hava sıcaklıklarının artması nedeniyle sinek popülasyonunun da arttığını, bu nedenle sinek ve haşereyle mücadeleyi bir üst seviyeye çıkardıklarını söyledi. Sinek ve haşerenin daha larva döneminde bertaraf edildiğini, ilçelerinin tüm cadde ve sokakları ile çöp konteynırlarının da ilaçlandığını vurgulayan Bildik, “Belediyemize bağlı tüm mahalle ve mücavir alanlarda dere kenarları, fosseptik kuyuları, rögarlar, kanallar ve kamuya açık her yer ilaçlanmak suretiyle kontrol altına alıyoruz. Bu çalışmalarımızı artan sıcaklıklara bağlı olarak sinek popülasyonunun artması nedeniyle daha da yoğunlaştırdık.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu