Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Ahmet Önal Kırıkkalespor’daki krizi çözdü

Kırıkkalegücü’nde futbolcular ve yönetim arasında yaşanan ekonomik kriz Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın devreye girmesiyle çözüm buldu. Önal, futbolcuların bütün alacaklarının ödeneceğini duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalegücü’nde futbolcular ve yönetim arasında yaşanan ekonomik kriz Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın devreye girmesiyle çözüm buldu. Önal, futbolcuların bütün alacaklarının ödeneceğini duyurdu.

BAŞKAN ŞEREF AKBAL, İSTİFA ETMİŞTİ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren Kırıkkalegücü’nde futbolcular, içerde bulunan alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle yarın kendi saha ve seyircimiz önünde oynanacak olan Mardin 1969 spor maçına çıkmama kararı almıştı. Alınan bu karar sonrasında kulüp başkanı Şeref Akbal, bugüne kadar sağladığı desteklerin yanı sıra artık krizi yönetememiş ve görevinden bugün itibariyle istifa etmişti.

kirikkalegucunde-kriz-cozuldu-futbolcularin-paralari-odenecek1.jpg

BAŞKAN ÖNAL: “TAKIMA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Kulüp başkanı Akbal’ın istifasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, teknik direktör Nihat Baran ve futbolcular ile kulüp binasında bir araya geldi. Başkan Önal, futbolcuların sezon sonuna kadar alacakları peşinatlar ve tüm primlerini ödeme sözü verdi. Arguvan ve Tarsus maçlarının galibiyet primlerinin ödeme sözü veren Başkan Önal, takıma sahip çıkacağının dile getirdi.

kirikkalegucunde-kriz-cozuldu-futbolcularin-paralari-odenecek.jpg

BÜTÜN TARAFTARI KARŞILAŞMAYA BEKLİYORUZ

Başkan Önal, önceki Başkan Şeref Akbal’ın taahhüt ettiği Arguvan ve Tarsus maçlarının 10+10 toplam 20 bin TL galibiyet primi, bayram öncesi tüm takıma ödeneceğinin sözünü de verdi. Arguvan ve Tarsus maçlarının galibiyet primlerinin ödeme sözü veren Başkan Önal, takıma sahip çıkacağının dile getirdi. Kırıkkalegücü teknik direktörü Nihat Baran, “Mardin karşısında etkili bir futbol sergileyerek 3 puanı almayı hedefliyoruz. Başkanımız Şeref Akbal’a çok teşekkür ederim. Takımı bugüne kadar buralara getirdi. Bütün taraftarımızı karşılaşmaya bekliyorum” dedi.Futbolcular, Başkan Önal’ın verdiği bü sözler üzerine Mardin maçına çıkma kararı aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x