Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Ahmet Sungur’dan Açıklama

Bir önceki dönem Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan Belediyesi yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir önceki dönem Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan Belediyesi yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kamuoyuna Saygıyla….

Değerli Hemşehrilerim,
İlçemiz Yahşihan’ın bazı bölgelerinde üç, bazı bölgelerinde dört gün süren su kesintisi nihayet son buldu. Bu kesintiler ve kriz yönetimlerinin de gösterdiği üzere; Yahşihan kötü yönetiliyor!
Kırıkkale’nin en büyük ilçesi olan Yahşihan; bütün siyasi kariyerini, oluşturduğu algılara, attığı iftiralara, söylediği yalanlara, yaptığı şovlara bağlamış bir siyasetçinin elinde ziyan olmaktadır. Yaşadığı her krizde kavga siyasetine girerek, suçu başkalarına atan, sorumluluğu asla üzerine almayan, söylediği yalanlarla son derece komik duruma düşen ve Yahşihan’ın marka değerine zarar veren bu yönetimin mumu her defasında yatsıya kadar yanmakta, ancak ne hikmetse bu kişiler utanç duymamaktadır.
Yılın en sıcak günlerinde, hiçbir arıza olmamasına rağmen, tamamen beceriksizlikleri yüzünden ilçemizi günlerce susuz bırakan bu zihniyet; sorunu çözmek, halkımızı suyla buluşturmak yerine yine kameralar önüne geçerek, algı kampanyaları yapmış, yalanlar söylemiş ve maalesef halkımızı bir kez daha aldatmıştır. Ancak aldatan aldanır. “Suyu inek içti, inek dağa kaçtı” tekerlemesindeki gibi devamlı bir bahane bulan ve bu bahanelerin arkasına sığınarak halkımızı hizmetsiz, belediyemizi yönetimsiz, evlerimizi susuz, mahallelerimizi yolsuz bırakmaktan geri kalmayan yönetim ekonomik olarak da Yahşihan Belediyesi’ni batırmıştır. Bütün çabalarımızla İller Bankası tarafından yapımını kesinleştirip eline verdiğimiz alt yapıyı eline yüzüne bulaştırmış, üst yapıda ise halen birçok mahalleye asfalt atılmamış, atılan asfaltlar ise bir ayı dolmadan bozulmuştur. Alt yapı çalışmaları sırasında yapılan yanlış uygulamalar, bugün ilçemizin yaşadığı su sıkıntısına neden olmaktadır. Hiçbir karşıt görüşü kabul etmeyen, uyarıları görmezden gelen, kendi bildiğini okuyan bu zihniyet Yahşihanımızın yalnızca bugününü değil geleceğini de çalmaktadır.
Sevgili hemşerilerim, tüm gelişmeleri bütün detaylarıyla takip ediyor, ilçemizin yeniden hak ettiği değere ulaşacağı günleri ümitle bekliyorum. Daha yaşanabilir bir Yahşihan’da görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın…

Ahmet Sungur

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x