Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Aileler ile iç içe

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aile Haftası etkinliği düzenlendi. Celal Bayar Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, müdürlükten sosyal ve ekonomik destek alan aileler katıldı.

 

PEK ÇOK CÜMLE KURABİLİRİZ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, yaptığı konuşmada, sosyal ve ekonomik destek sağladıkları ailelerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Uğurlu, “Ailemiz bizim her şeyimizdir. Aileye dair söylenecek pek çok cümle kurabiliriz. Biz, Kırıkkale halkına en iyi hizmeti sunabilmenin esasıyla çalışan bir kuruluşuz.  Vatandaş ve arz odaklı bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın hizmetlerini halkın ayağına götürebilmek için çalışmalarımız yapılıyor” dedi.

 

ÇOCUKLARLA OYUN OYNADILAR

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Hizmetler topluluğu çocukları çeşitli oyunlarla eğlendirdi. Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan masaları dolaşarak aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi. Ailelerimiz söz konusu organizasyondan teşekkür ettiler. Programa Kırıkkale Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin ve aileler katıldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x