Siyaset

Ak Parti İl Başkanlığına Dokuz İsim Gündemde

Eylül ayında gerçekleşecek olan AK Parti genel kongresi öncesi Kırıkkale'de siyasi kulisler hareketlenmeye başladı. Parti içinden çeşitli isimlerin adaylık için hazırlıklara başladığı gözlemlenirken, kamuoyunda potansiyel adaylar tek tek tartışılmaya başlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eylül ayında gerçekleşecek olan AK Parti genel kongresi öncesi Kırıkkale’de siyasi kulisler hareketlenmeye başladı. Parti içinden çeşitli isimlerin adaylık için hazırlıklara başladığı gözlemlenirken, kamuoyunda potansiyel adaylar tek tek tartışılmaya başlandı.

SEKİZ ERKEK BİR KADIN ADAY ADAYI GÜNDEMDE

Adaylık için harekete geçen AK Parti gönüllüleri, şimdiden seçim çalışmalarına başlarken, adı geçen isimlerin kulis faaliyetleri de hız kazandı. Özellikle aday adaylarının seçim öncesinde stratejilerini belirlemeye başlamasıyla birlikte, kamuoyunda adayların isimleri daha sık duyulmaya başladı. AK Parti il başkanlığı için şimdiden yapılan kamuoyu yoklamaları da dikkat çekiyor. Bazı adayların parti içindeki önemli isimler tarafından desteklendiği belirtilirken, adaylık yarışında öne çıkan isimlerin sayısı da artıyor. Şu anda 9 adayın isminin sıkça geçtiği belirtilirken, bunların 8’i erkek adaylar iken, 1 kişi ise kadın olarak öne çıkıyor.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA KİMLER ADAY ?

1.Adem Yılmaz (Gazeteci)
2. Pınar Yıkılmaz (Türkiye Bisiklet Federasyonu Kırıkkale İl Temsilcisi)
3. Haluk Ercan (Eczacı)
4. Mürsel Akçay (Eski İl Başkanı)
5. Nu Dağdelen (Eski İl Başkanı)
6.Ahmet Çetin (MÜSİAD Başkanı)
7. Murat Çaykara (Eski İl Genel Meclisi Başkanı)
8. Alper Ağaçtan (Yahşihan Ak Parti İlçe Başkanı)
9. Pevrül Altın (Çiftçi)

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kız kulesi
kız kulesi
15 Mayıs 2024 08:41

ha kel hasan ha hasan kel

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x