Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti İl Yönetiminden Genel Merkez Ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı Ak Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

EĞİTİMİN VE DİSİPLİNİN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Kırıkkale Ak Parti teşkilatını kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarı dileklerini iletti. Ak Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra ilçe başkanları Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı ziyarette her bir üye ile tek tek ilgilenen Ataş, siyasette inancın, eğitimin ve disiplinin önemine işaret etti. Siyasetin gece-gündüz demeden davasına inanan, daima öğrenen ve parti disiplinine bağlı teşkilatların başarılı olacağını ifade eden Ataş, Ak Parti’nin bu anlamda en önemli kılavuzunun ise Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan olduğu vurgusunu yaptı.

 

PARTİMİZİN HAFIZASINI TEMSİL EDİYOR

Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise İl yönetimi adına teşekkürlerini ileterek, “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ataş, aynı zamanda  Partimizin hafızasını temsil etmektedir. Bu nedenle tüm Ak Parti Ailesi açısından ayrı bir değere sahiptir. Tecrübelerinden daima istifade etmekteyiz” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI SİYASETİ ŞİAR EDİNDİK

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgi aktaran Başkan Dağdelen, “Siyaset çözüm merkezleri sunar. Ak Parti siyasi tarihimizde sorunlara çare üreten bir yapı olarak haklı bir yere sahip olmuştur. Bizler de Kırıkkale’de çözüm odaklı siyaseti şiar edinerek yolumuza devam ediyoruz. Bu vesileyle Her adımımızda gücünü arkamızda hissettiren Genel Merkezimize ve Zat-ı Alilerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunarım” diye konuştu. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş daha sonra Kırıkkale İl Teşkilatı ile fotoğraf çektirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x