Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Her zaman yanınızdayım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri derneğini ziyaret ederek şehit ve gaziler ile bir araya geldi.

 

HER FIRSATTA YİNE BİR ARAYA GELECEĞİZ

  1. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri derneğini ziyaret etti. Her zaman Şehit ve Gaziler ile birilikte olduğu belirten Öztürk,” Milletvekili görevimi yerine getirirken de sonraki süreçlerde ve her zaman bir kardeşiniz olarak sizlerin yanında oldum,bundan sonra da kardeşinizim. Her fırsatta yine bir araya geleceğiz,acılarınızı ve mutluluklarınızı paylamak benim her zaman şahsi görevim. Bugün ki ziyaretim vesilesi ile bir kez daha bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de büyük geçmiş olsun diyor,sağlık ve huzur diliyorum” ifadesini kullandı.

 

TEŞEKKÜRLER

Dernek faaliyetlerinde her zaman kendilerine destek olan Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’e teşekkür eden Dernek Başkanı Rıfat Öcal,” Öztürk,  milletvekilli döneminde bizlere her zaman destek verdi. Şimdi de desteklerine devam ediyor Tüm şehit ve gazi ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x