Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti ilçe başkanlarını belirliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti il teşkilatı, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde belediye ve il genel meclis üyeliği adaylığı için istifa eden ilçe teşkilatlarında görev alacak yeni isimler arayışında. İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında oluşan bir heyet ilçelerde kamuoyu yoklaması başlattı.

SULAKYURT-DELİCE VE ÇELEBİ

Bir taraftan ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen Ak Parti’de diğer taraftan belediye başkanlığı veya il genel meclis üyesi adaylığı için görevlerinden ayrılan ilçe teşkilatlarına yeni ilçe başkanı belirleme çalışmaları devam ediyor. Sulakyurt, Delice ve Çelebi İlçe Başkanları yerel yönetimler seçimlerinde aday adayı olmak için görevlerinden istifa etmişlerdi. Görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni isimlerin belirlenmesi noktasında çalışma başlattıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen 3 ilçeye ziyarette bulundu.

3 İLÇE DE KAMUOYU YOKLAMASI

Yerel seçim çalışmalarını sahada hummalı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, aday adaylığı için istifalar nedeniyle boşalan Sulakyurt, Delice ve Çelebi ilçe teşkilat başkanlarının belirlenmesi noktasında kamuoyu yoklaması başlattıklarını duyurdu. Kamuoyu yoklaması sonrası ilçe başkanlarının belirleneceğini söyleyen İl Başkanı Dağdelen, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından seçim çalışmalarını bugün olduğu gibi devam ettireceklerini vurguladı. Sahada ciddi çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken İl Başkanı Dağdelen, “”Halka hizmeti, hakka hizmet gören bir anlayışla, her işimizi ibadet aşkı ve şevkiyle yapıyoruz. Hizmet ve belediyecilik bizim işimiz. Kırıkkale’de tüm belediyeleri almak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x