GündemKırıkkaleManşetSiyaset

AK Parti, Kırıkkale’de özel çalışacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’de 1 Kasım çalışmaları devam ediyor. Davutoğlu aday belirleme çalışmalarına devam ederken partinin yüzde 7’den fazla oyunun düştüğü iller için özel çalışma yaptığı bildirildi. Çalışma yapılan iller arasında Kırıkkale olduğu da öğrenildi.
 
ADAY BELİRLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Ak Parti tek başına iktidar için ‘en iyi aday’ ile seçime girme çalışmalarını sürdürürken, aday listelerinde de revizyon bekleniyor. Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanan ve cuma gününe kadar milletvekili adaylarını belirleyecek olan komisyonun ilk gün 14.00’te başladığı mesaisi 12 saat sürerken, çalışma önceki gece 02.30’da sona erdi. Listelerin büyük oranda şekillendiği, İstanbul, Ankara ve İzmir ile bazı büyükşehir listelerinde özel çalışma yapıldığı vurgulandı.
 
BÜYÜK ŞEHİR DIŞINDA
Ak Parti’nin büyükşehir dışındaki illerde ise ‘yüzde 7 kriteri’ belirlediği öğrenildi. Partinin yüzde 7’den fazla oyunun düştüğü iller için özel çalışma yaptığı bildirildi. Bu illerde aday revizyonu yapılabilecek. Ak Parti’nin yüzde 7’den fazla oyunu düşürdüğü iller arasında Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Çanakkale, Denizli, Bingöl, Edirne, Hakkari, Elazığ, Gaziantep, Bayburt, Kayseri, Kırıkkale, Kahramanmaraş, Mardin, muş, Siirt yer alıyor. Aday listeleri ele alınırken bu illerdeki düşüş oranlarına göre değerlendirmeler yapılıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu