Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Ak Parti sahaya iniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim öncesi 30 ismin aday adaylığı başvurusunu yaptığı AK Parti’de listenin kesinleşmesinin ardından çalışmalar hız kazandı. Birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını yürütecekleri mesajını veren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “Bizim partimiz kurumsal bir partidir. Bunun için bu davada bende varım diyen arkadaşlarımızla seçime hazırız” dedi.
 
30 Aday adayı yarıştı
Türkiye genelinde olduğu gibi İlimizde de 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için 30 aday adayının yarıştığı AK Parti’de, Milletvekilliği adaylığı Yüksek Seçim Kuruluna verilen listelerle son buldu. Birinci sırada Oğuz Kağan Köksal, ikinci sırada Ramazan Can, üçüncü sırada Abdullah Öztürk yer aldı. Listelerin kesinlik kazanmasının ardından seçim çalışmalarına hız veren AK Parti’de adayların seçim çalışmaları kapsamında sahaya inmesi bekleniyor.
 
Kurumsal partiyiz
Birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını yürütecekleri mesajını veren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “Bizim partimiz kurumsal bir partidir. Bunun için bu davada bende varım diyen arkadaşlarımızla seçime hazırız. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımız. Bu bir yarış olduğu için yapılan temayül araştırmaları sonucu adaylar belirlendi. Bu aday arkadaşlarımızla ve diğer aday olamayan arkadaşlarımızla birlikte seçime en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu