Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ak Parti’den Selim Özer ve Arpalık çukurunda miting

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti’nin 24 Haziran için gerçekleştirdiği akşam toplantılarına iki ayrı bölgede devam edildi. Arpalık Çukuru ve Selim Özer Mahallesi’nde AK Parti coşkulu bir kalabalıkla toplantı yaptı.

 

COŞKULU BİR KALABALIK

Arpalık Çukurunda ikamet eden vatandaşlarla toplantı yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve milletvekili adayları coşkulu bir kalabalıkla karşılaştı. Vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti adına açıklama yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale Arpalık Çukuru mevkiinde ikamet eden kardeşlerimiz, 24 Haziran’da Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet için Ak Parti’yi desteklemeye hazır. 16 yıldır hizmetimize ara vermeden devam edeceğiz inşallah” ifadesini kullandı.

 

SELİM ÖZER MİTİNGİ

Buradaki toplantının yanı sıra Selim Özer Mahallesi’nde de mini miting düzenlendi. Burada da yine coşkulu bir kalabalık karşıladı AK Parti heyetini. Milletvekili adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve mustafa Aslan’ın da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Dağdelen ve milletvekili adayları kalabalığa hitaben konuşmalar yaptı. Başkan Dağdelen, “Selim Özer Mahallesi toplantımız çok coşkuluydu, hizmet edenlerle, seçim zamanı bol keseden atanları milletimiz çok güzel ayırt ediyor, 24 haziranda hizmetler ve kalkınma hız kesmeden devam edecek” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Emre Hasan Ercelik
Emre Hasan Ercelik
9 Haziran 2018 09:05

Ramazan Bey; Hep Yere Bahıyon Yada Bulutlara. Birazda seçmenin yüzüne baksan iyi olacak. Bah diger yigitlere. Ben olsam istenmedigim yerde durmazdım. Yazık Demirel denen bi fani vardı gelmis gelmis gelmis giderken ne gotürdü. Helallik vermedim ben onun için elimize ne koydun da yuzune surelim. Mhp baraji aşamazsa AK Parti 2 yapar aşarsa sen tek başına çıkarsın. Vekil beyim şimdiden her sonuçta tek kazanan sensin Demir Köprumuz gibi gururumuz umudumuz sensin nokta.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x