Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

MHP Genel Başkanı Bahçeli, iftarını Kırıkkale’de açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sivas’taki programının ardından Ankara’ya giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kırıkkale’deki bir dinlenme tesisindeki restoranda iftar yaptı. MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz ve MYK Üyesi Merve Menekşe ile birlikte iftar yemeğine katılan Bahçeli, İl Başkanı Baloğlu ve milletvekili adaylarıyla bir süre sohbet etti.

TEŞKİLATLA VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Bahçeli’yi, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal, MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Halil Öztürk, Murat Abalı, Ömer Dedebali, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Partililerle ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bahçeli, İl Başkanı Erdal Baloğlu ve milletvekili adaylarıyla bir süre görüştükten sonra kentten ayrıldı.

BU YOĞUNLUKTA MORAL OLDU

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Sivas’taki program sonrası iftar vakti Kırıkkale’ye rastladığı için bugünkü iftarımızı kendisiyle birlikte yapmak istediğimizi ilettik. Sayın Bahçeli de bizleri kırmadı ve hep beraber iftar yapma fırsatını elde ettik. Sayın Genel Başkanımızın bu tavrı bizlere büyük bir moral motivasyon desteği oldu. Biliyorsunuz, 20-25 gündür seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İftar vesilesiyle de olsa Kırıkkale’de genel başkanımızı ağırlamak bizler için onur ve gurur meselesidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x