Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti’den STK ziyaretleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı beraberinde İl Başkanı Nuh Dağdelen ve teşkilat mensuplarıyla STK ziyaretlerine devam etti. Ak partili heyet sırasıyla Kırıkkale Ticaret Borsası, Serbest Muhasebeciler ve mali Müşavirler Odası, Özel Yaşam Hastanesini ve Kırıkkale İl Müftülüğü ziyaretinde bulundu.

 

ZİYARETLER YAPILDI

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Dağdelen ve Saygılı, önceki gün Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Müftülük ve Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler. Üç kurumda da kurum yöneticileri ile görüşme yapıldı ve seçimle ilgili destek istendi.

 

DESTEK İSTENDİ

Muhasebeciler Odası’nda Oda Başkanı Ferman Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen ikili, daha sonra Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Heyet daha sonra il müftülüğünü ziyaret etti. Ziyaretler konusunda bilgi veren AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Ticaret Borsası ve Kırıkkale Müftülüğü’nü ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerini istedik” dedi. Dağdelen, üç ziyarette de seçimin önemini anlattı ve destek istedi.

 

YAŞAM HASTANESİNE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ile Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için Yaşam Hastanesi’ni ziyaret etti. İl Başkanı Dağdelen ve Başkan Saygılı, seçim ziyareti kapsamında gittikleri Özel Yaşam Hastanesi’nde hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik ile görüştü. Daha sonra personeli ve hastaları kısa süreliğine ziyaret etti. Ziyarette 31 Mart Mahalli İdareler seçimi konuşuldu. Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Şehrimize sağlık alanında önemli hizmetler veren Yaşam Hastanesi’ni ziyaretimiz sırasında, sağlık kuruluşunun sahibi Ömer Akçelik ve çalışanları ile hasbihal ettik” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x