Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

AK Partili adaylardan 3-0 sözü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 24 Haziran Erken Genel Seçimleri öncesinde Milletvekili Adaylarını kamuoyuna tanıttı. Adaylar Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan konuşmalarında 3-0 vurgusu yaparak , miting havasında adeta gövde gösterisi yaptılar.

MİTİNG GİBİ ADAY TANITIMI

MKE Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına milletvekilleri, adayları, aday adayları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve parti kademesinde tüm çalışanlarıyla tam kadro bir aday tanıtım toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanlığı, adeta gövde gösterisi yaptı. Miting havasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik görüntüleri ön plana çıktı.

15 YILDA 10 MİLYAR 21 MİLYON TL YATIRIM

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen: “Allah nasip ederse 24 Nisan’da sandığa gideceğiz. Biliyorsunuz teşkilatımız her daim seçime hazırdır. Buradaki heyecan ve coşku seçime ne kadar hazır olduğumuzun göstergesi. Sizlere ben inanıyorum Allah’ın izniyle 24 Haziran’da yapılacak seçimde 27. Dönem milletvekillerimizin üçünü de Ak Parti’den seçim, Ankara’da bizleri temsil etmeleri üzerine göndereceğiz. Kırıkkale’de teşkilat olarak çok rahat siyaset yapıyoruz. Vakit icraat vaktidir, dirlik, birlik bereket ve bolluk için vakit icraat vakti, vakit Kırıkkale vakti… 16 yıllık yatırım ve çalışmalarımızı bütün Kırıkkale’ye dağıtacağız. Zaman zaman sokakta gezerken ne yaptılar diyorlar ya; o art niyetli arkadaşlar, çünkü iyi niyetli değildir onlar. Herkes Ak Parti’nin ne hizmetler verdiğini çok iyi biliyor. Kırıkkale’ye son 15 yılda 10 milyar 21 milyon TL yatırım yapmış Ak Parti. ”dedi.

ZİRVE OY ALARAK BAŞIMIZ DİK GEZECEĞİZ

Türkiye’nin ilk defa farklı ve çok önemli bir seçimle karşı karşıya olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı: “Biz seçime her zaman hazırız, hiç şüphe yok bunda. Bu zamana kadar Ak Parti hangi seçime girdiyse elhamdülillah zaferle çıktı. Bu seçimden de zaferle çıkacağız. Değerli milletvekilim Mehmet Demir, ben Belediye Başkanı Adayı olduğumda bana bir şey demişti; ‘AK Parti’den aday olmak zor kazanmak kolaydır.’ Biz o zaman rabbimin izni ve sizlerin desteğiyle Kırıkkale tarihinin en yüksek oyunu alarak sizlere hizmetkar olduk. Allah nasip ederse aday olan üç arkadaşımız sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle yine size hizmetkar olmak için buradalar. Her seçim çok önemlidir ama bu seçim hepsinden daha önemli. Hepimizin kapı kapı gezip, çalışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Çünkü ilk defa farklı bir seçimle karşı karşıyayız. Yasama ve yürütmenin birbirinden ayrıldığı bir seçim. İnşallah bu dönemde zirve oy alarak başımız dik gezeceğiz.”ifadelerinde bulundu.

KIRIKKALE’DE 3-0 YAPMALIYIZ

3-0 dışındaki bir sonucu başarısızlık olarak gördüğünü ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Demir: “Bu seçim önemli bir seçim. Görünen o ki cumhurbaşkanımız ilk turda ipi göğüsleyecek. Bunda Allah’ın izniyle hiçbir şüphe yok. Ama bizim daha çok çalışmamız gereken konu milletvekilliği noktasında inşallah 7 Haziran’da yaşanan tabloyu hem Kırıkkale hem de Türkiye yaşamaz. Çünkü biliyorsunuz 258 çıkardık ve hükümeti kuramadık, Türkiye kısa bir süre sonra seçime gitti. Artık sistem farklılaştı. Cumhurbaşkanına ayrı milletvekiline ayrı oy vereceğiz. Onun için daha sıkı bir şekilde çalışacağız. Kırıkkale’de 3-0 yapmalıyız. Başka bir sonucu başarısızlık olarak görüyorum.”dedi.

BİZİM TEK HASTALIĞIMIZ REHAVET

‘Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız’diyen AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk: “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı nasıl başkasından aldıysak bizde Salim ve Mustafa kardeşimize teslim ediyoruz. İnşallah Kırıkkale’nin 3 milletvekiline Türkiye’nin ihtiyacı var. eğer Kırıkkale’de aksarsa Kırşehir’de de Yozgat’ta da Çankırı’da da aksarız. Maazallah işte o zaman 7 Haziran’ı yaşarız ki Türkiye bu kazanımlarını bir kenara bırakarak 2000 yıları öncesine gider. İşte bugün hepimiz önümüzdeki bir ay içinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bizim tek hastalığımız rehavet. Nasıl olsan iktidar partiyiz, cumhurbaşkanımız her işi yürütüyor diye rehavete girersek işte o zaman ikiye düşeriz. Bu birçok ilin vekil kaybetmesine de neden olur.”dedi.

 

ÖNCELİKLİ HEDEF KİTLEM GENÇLER OLACAK

Öncelikli hedef kitlesinin gençlik olacağını vurgulayan Milletvekili Adayı Mustafa Arslan: “Bizlere bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnetlerimi sunuyorum. İnşallah alnımızın akıyla her zaman yaptığımız gibi yine yapacağız üç vekil olarak meclise gideceğiz inşallah. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Değerli abilerimizin her seçimde broşürlerini dağıttım, seçimlerinde direklere bayraklar astım. Abilerimde inşallah Mustafa’yı yalnız bırakmayacaklar. İnşallah meclise yollayacaklar. Adaylıklarımız açıklandı, Kırıkkalemize geldik. Bunun neticesinde ben çok mutluyum, çünkü önümde 25 senelik bürokrasiye emek vermiş abim Salim Bozdemir ve siyasetin duayenlerinden Ramazan abimiz var. Gençliğimizin verdiği enerjiyle bunu birleştireceğiz, inşallah mecliste Kırıkkalemize en iyi şekilde faydalı olacağız ve hizmetler yapacağız. Tüm Kırıkkalemize hitap edeceğiz ama benim öncelikli hedef kitlem gençler olacak. Meclisi görmeyen kardeşimiz kalmayacak. İnşallah 3-0 yapacağız.”dedi.

16 YILDIR SESSİZ BİR DEVRİM YAŞANDI

Güçlü bir Türkiye istemeyen dış mihrakların başkanlık sistemine karşı olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Bayram Salim Bozdemir: “24 Haziran’da seçim var ama bir farkı var. Bu seçimde yeni bir sisteme geçiyoruz. Türkiye 2002’den bu yana 16 yıldır sessiz bir devrim yaşandı. Bu seçim onun için önemli. Cumhuriyet kurulduktan 2002’ye kadar 79 yılda Türkiye’de yapılan işlerin binlerce katı yapıldı. Bu işlerde emeği geçen vekillerimize teşekkür ediyorum. Bir şehre yatırım yapılıyorsa bunun en önemli ayaklarından birisi siyasettir. Bürokrasi de siyaset olmayınca bu yatırımları yapamaz. Siyaset bunun önünü açar, talep eder, bürokrasi de çalışır. Onun için sonsuz teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir değişim yaşanıyor. ‘Neden parlamenter isteminden vazgeçiyorsunuz, bakın Danimarka, Norveç, İsveç ne güzel gidiyor.’diyorlar. Onların nüfusu 4 milyon, 5 milyon. Büyük devletlere bakın. Fransa, ABD, Rusya bunların milyonlarca büyük nüfusu var ve başkanlık sistemiyle yönetiliyorlar. Bunlarda güzel oluyor da Türkiye’de neden olmasın. Neden olmasın biliyor musunuz? Güçlü lider güçlü Türkiye istemedikleri için. Muhalefette yapılanı yıkacağız diyor. Yapılan yıkılır mı? Üstüne koy üstüne. 2002’den 2018’ kadar yapılan hizmetler; sihirli değnekle dokundular da mı gerçekleşti. Türkiye’den petrol, altın, elmas çıktı da mı bu hizmetler yapılıyor. 2002’den önce 22 bankanın içini boşalttılar. 80 milyar dolar yurtdışına gitti. 80 milyar dolarla ne yapılır biliyor musunuz. 16 yılda yapılan bu işlerin birçoğu yapılırdı. Onlar yapmak isteselerdi, yaparlardı ama emri başka yerlerden alıyorlardı.”ifadelerinde bulundu.

HEPİMİZ KIRIKKALELİYİZ

Bölgesel milliyetçiliğe son verip tek yumruk olacaklarını söyleyen Milletvekili Ramazan Can: “Nefis taşıyoruz. Hepimiz farklı beklentiler için olabilir. 57 tane yiğit aday adaylığına başvurdu ama 3’ü listeye girebildi. Hepinizin desteğinize ihtiyacımız var. AK Parti havuzuna hep birlikte su taşıyalım istiyorum. Özellikle bölgesel milliyetçiliğe geçit vermememiz lazım. Bir dönem 3 milletvekili arka arkaya Keskin’den kondu. Keskin denirse zaten bütün bu coğrafya oraya bağlıydı. Netice itibariyle bazı siyasi parti yöneticilerinin darağacında bir şey olmadığından bölgesel milliyetçilik yapmalarını da anlayabilmiş değiliz. Hepimiz Kırıkkaleliyiz. Hepimiz Denek Madenliyiz, hepimiz Keskinliyiz, hepimiz Balışeyhliyiz, hepimiz Bahşililiyiz, hepimiz Çelebiliyiz, hepimiz Sulakyurtluyuz, hepimiz Deliceliliyiz, hepimiz Yahşihanlıyız, hepimiz, Kırşehirliyiz, hepimiz Çorumluyuz, hepimiz Çankırılıyız, hepimiz Türkiyeyiz. Yaradılanı severiz yaratandan ötürü. Bölgesel milliyetçiliğe son. Hepimiz tek yumruk Ak Parti’ye çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, inşallah yüzde 50’nin üzerinde bir oyla seçilecek. Alçak FETÖ ve arkasında duranlara en büyük dersi vereceğiz. Üç milletvekili olarak da meclise gideceğiz. Cumhurbaşkanımızı engellemeyi başaramayacaklar.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x