Sağlık

Akdoğan sağlık çalışanları ile bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan atamaları gerçekleşerek görevlerine başlayan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

HABER: YELİZ ERDEM

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte  atamaları gerçekleşerek görevlerine başlayan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde göreve başlayan meslektaşlarına seslenen Başkan Akdoğan; sendikanın önemi ve sendikacılık hakkında bilgiler paylaştı. Karşılıklı görüş alış verişi şeklinde gerçekleşen oturumda Başkan Akdoğan ayrıca yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerken “hoş geldiniz” diyerek sözlerine devam etti. Konuşmasında sağlık sektörünün insan hayatı ve sağlığı anlamında kutsal bir alan olduğunu ve bu alanda görev yapmanın onurlu bir uğraş olduğunu ifade etti.

Görev bilincinin en yüksekte olması gereken sektörlerin içerisinde bulunan sektörde fedakarca, yılmadan, yorulmadan çalışmanın önem taşıdığını ifade eden Akdoğan; Sağlık-Sen olarak tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olduklarını, her türlü sorunlarını paylaşabileceklerini ifade etti.

Başkan Akdoğan görevlerine yeni başlayan mesai arkadaşlarına mesleki hayatları boyunca başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu