Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

AKP’ye Oy verirken Elinizi Vicdanınıza Koyun

Eski Milletvekili ve Eski Ahalı Belediye Başkanı Kemal Albayrak, İYİ Parti seçin bürosunda partililerin katılımıyla açıklamada bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DEVLETLEŞTİRİLEREK KUTSALLAŞTIRILDI
Albayrak, “Siyasi partiler birbirlerinin rakipleridir, düşmanı değildir. Her seçimde olduğu gibi siyasi partiler milletin karşısına seçim vaatleri ile çıkarlar ve yapacaklarını ortaya koyarlar. Tabi muhalefetin vaatleri, iktidara geldikleri zaman değerlendirilir. Ancak iktidarın vaatlerini değerlendirmek daha kolaydır. Çünkü , bunlar 17 seneye yakın zamandır çözülemiyor ve yeniden gündeme geliyor. Oysaki bunların çoğu 1 hafta içinde de, aylar içinde de çözülecek problemlerdir. Bir taraftan da bunları çözülmediği halde ülke her zaman yandaş basın ve temsilciler vasıtasıyla güllük gülistanlık gösteriliyor. Peki ülke iyi idi de neden seçim ?Ak Parti 2002-2006 arası kuruluşundna itibaren geçmiş siyasi partilerin almadığı bir desteği aldı. Her kesimin hakkı vardır. Bu destek zamanla öyle bir güç oluşturdu ki, kibir, hukuksuzluk, zulüm, liyakatsizlik, kayırmacılık sevenlerini bile hayal kırıklığına uğrattı. Üstelik yaptıkları yanlışların mazeretlerini de başkalarında aradı. O da DIŞ GÜÇ. Hep bunu söyler oldu. Rant paylaşımı o kadar arttı ki yeni VIP sınıfları oluşturuldu. Gençler küstürüldü. Baskı, korku, güvenlik endişeleri toplumda huzur bırakmadı. Milletin partisi devletleştirilerek kutsallaştırıldı.”diye konuştu.

MAZLUMLARIN BEDDUASINI ALMAYA BAŞLADI
Albayrak, “Ahlak zafiyetleri makyajlarda güzel görünümlü hale getirildi. Kurumlar tahrip edildi. Kindar nesiller yetiştirildi. Üstelik de meşru olmayan şeyleri meşru hale getirmek için uydurma hadisler üretildi. Gerçekleri konuşan akademisyenler, öğretmenler, öğrenciler, gençler, kadınlar, sanatçılar, görevliler yerlerinden edildi. Dışarda itibarımız zedelendi. Türkiye vakti böyle mi geldi?Kırıkkale’de belli dönemlerde siyaset yaptık. Bu dönem kadar insanlarımızın itibarsızlaştırıldığı bir döneme rastlamadım. Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşundan gerek içerde, gerek dışarda mazlumların ümit ışığı olarak görülürken bugünkü manzara zulümlerin destekleyicisi ve seyircisi konumuna düştü. Adalet ve Kalkınma partisinde benim de hakkım var. Ak Parti’ye oy veren arkadaşlar, elinizi vicdanınıza koyun, bunları sorgulayın. Vakit varken fanatik bir yapıdan bir ziyade aklınızı kullanın, araştırın, vereceğiniz kararda aklıselim davranın. Tavsiyem odur. Onun için diyorum ki, şahıslarla bir problemim olmaz. Ülkemi, milletimi, Kırıkkale’mi düşünen bir siyasetçi olarak Millet İttifakı uyandı, birleşti. Âcizane ben de diyorum ki, Ak Parti yönünü değiştirdi, seçkinler sınıfı olarak mazlumların bedduasını almaya başladı. Bundan sonra şunu iyi bilin ki, Ak Parti yapmaz yıkar. Görünen köy kılavuz istemez. Dostlara sesleniyorum. 24 Haziranda bunların tasfiyesini temenni ediyorum. Çoban otlatır, otlanmaz.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x